Ülkemin Geleceği İçin Bir Fikrim Var/I Have an Idea for the Future of My Country

Proje hakkında

İnsanların bilinçsiz ve bencilce doğa kaynaklarını yok etmesi nedeniyle küresel ısınma ve iklim değişikliği dünyanın en önemli gündem maddesi haline gelmiştir. Projemiz ile öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin yaratıcı fikirlerinden faydalanarak sürdürülebilir bir gelecek için çeşitli alanlarda yaratıcı projeler yapmayı amaçlıyoruz. Projemiz ile öğrencilerimiz, Sürdürülebilir Enerji Kaynakları, Küresel Isınma, Enerji ve Su Kaynaklarının Verimli Kullanılması, Çevrenin Korunması ve Geri Dönüşüm alanlarında ekip çalışması ile yaratıcı ve özgün projeler üreterek küresel ısınma ve iklim değişikliğine karşı ülkesinin geleceğine bir nebze olsun katkı sağlayacaktır.

Proje ayrıntıları için TIKLAYINIZ

29-12-2021