May

Engelliler Haftası, 10 Mayıs ile 16 Mayıs tarihleri arasında, Birleşmiş Milletler'e üye 156 ülkede aynı tarihlerde kutlanan özel haftadır.

Engelliler Haftası boyunca; engellilik sorunu, engelliliğin önlenmesi ve engellilerin eğitimi konusu üstünde durulur.

Bu hafta münasebetiyle öğrencilerimizde her bireyin engelli adayı olduğuna, engelli bireylerimize yönelik olumlu tutum ve davranışlar sergilenmesinin önemine dikkat çekilmeye çalışılmıştır.

May

Tarihimizi tanımak ve Osmanlı Devleti'nin başkentini yerinde görmek amacıyla okulumuz bünyesinde her yıl geleneksel olarak yapılan okul gezilerimizin bu haftaki durağı Kadim şehrimiz İstanbul'du. 7 ve 8.Sınıf öğrencilerimiz öğretmenleri ve rehber eşliğinde İstanbul'un tarihi ve doğal güzelliklerini gezip,teleferik ve boğaz turu gibi eğlenceli aktiviteleri de deneyimlemiş oldular.

Millî Eğitim Bakanlığı

Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğü

Gediz Kaymakamlığı

Gediz İlçe Mem

Gediz Atatürk Ortaokulu

May

Tarihimizi tanımak ve Osmanlı Devleti'nin kurulduğu yerleri yerinde görmek amacıyla okulumuz bünyesinde her yıl geleneksel olarak yapılan okul gezilerimizin bu haftaki durağı bursaydı. 6.Sınıf öğrencilerimiz öğretmenleri ve rehber eşliğinde Bursa'nın güzelliklerini gezip, hayvanat bahçesi ve teleferik gibi eğlenceli yerleri de deneyimlemiş oldu.

May

Bu sene yaşanan çifte bayram coşkusuna anasınıfımız hazır.  Okulumuz Anasınıfında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşkuyla Kutlandı. Anasınıfı öğrencilerinden Almila Alabaş,  İbrahim Akyol, Belkıs Ela Ergül ve Rezzan Budak 23 Nisan şiirlerini  okudu.

7/A sınıfı öğrencimiz Rasim Furkan Arslan Teknogediz festivalinde Sctratch oyun ve uygulama kategorisinde ilçe üçüncüsü olmuştur. Öğrencimizi ve emeği geçen öğretmenimiz Ahmet ASA'yı tebrik ederiz.

ŞAMPİYON ATATÜRK ORTAOKULU

Okulumuz futsal takımı finalde kütahya özel germiyan kolejini 3 - 1 yenerek kütahya şampiyonu olmuş ve gruplarda ilimizi temsil etmeye hak kazanmıştır.

22 - 23 Mart tarihlerinde yapılan Küçükler Atletizm İl Birinciliği yarışmalarına katılan;

Küçük Kız takımımız İl  Birincisi

Küçük Erkek takımlarımız İl İkincisi oldular.

Öğrencilerimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Belgrad'da dördüncü günde öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz Belgrad'ın öncü takımlarından red star'ın stadyumu olan marakanayı ve müzesini gezdiler, Gardos kulesi ve yeni Belgrad'da tuna ve sava nehirlerinin birleştiği yere yürüyüş yaptılar. Ayrıca akşam öğretmenlerimiz Red Star-Baskonya basketbol maçını izlediler. Gediz Atatürk Ortaokulu

20-21 Mart tarihlerinde yapılan okul sporları Atletizm İl Birinciliği yarışmalarına katılan Atatürk Ortaokulu Yıldız Kız ve Erkek takımlarımız il birincisi oldu. Emeği geçen  Beden Eğitimi Ögretmenlerimiz Mustafa Kırbıyık ve Zafer Özkurt u  ve öğrencilerimizi tebrik eder grup yarışmalarında başarılar dileriz. Gediz Atatürk Ortaokulu

Belgrad'da üçüncü gün beden eğitimi öğretmenlerince yapılan workshop ile başladı. Sonra öğretmen ve öğrencilerle 8kmlik bisiklet parkurunu tamamladılar. Ve badminton oynadık. Ve günü eski kraliyet sarayını ziyaret ve prenses Jelisaveta ile tanışarak tamamladık. Ayrıca Sırbistan büyükelçisi Hami Aksoy bizi makamında kabul etti. Gediz Atatürk Ortaokulu

Tavşanlı 15 Temmuz Sehitler Fen Lisesi'nin düzenlemiş olduğu Cahit Arf Matematik Olimpiyatlarına 3 öğrencimiz ile katılmış olup, 8/A sınıfı öğrencilerimizden Mümtaz Bünyamin Benli 4.olmustur. Öğrencimize ödülünü İl Milli Egitim Şube Müdürümüz Sayın Hüseyin Hakan Durum takdim etmiştir. Öğrencimizi ve başarılarında emeği olan ailesi ve öğretmenlerimizi tebrik eder, başarılarının devamı dileriz.

Okulumuz futsal takımı bugün yapılan il müsabakalarında 8 -5 kazandı.

Grup 1.si olarak yarı fialdeyiz. Yarı Finalde öğrencilerimize başarılar dileriz.

Sırbistan 2. günde öğrencilerimiz Aziz Sava tapınağını , Kripto (yer altı kilisesi)ni , Nikola Tesla Müzesini gezdiler, Teslanın hayatını öğrenip icat prototiplerini deneylerle gözlemlediler,  Şehir merkezi yürüyüş turu ile Sprish Vladaea caddesi , Terazije meydanı, Knez Mihajlova caddedi, Cumhuriyet meydanı, Kalemegdan  parkı ve  Tasmajdan parkını keşfettiler.