Sırbistan Belgrad Rudger Boskovic okulunda Mens Sana in Corpore Sano-Young Healthy Students isimli sağlıklı yaşam ve spor konulu ka229 projemizin  5. hareketliliği bugün itibariyle başladı. Deprem sebebiyle 1dakikalık saygı duruşu, milli marşlar ve ülke tanıtımları ile başlayan programa Sırbistan büyük elçiliği müsteşarı Ümit Öktem de katıldı. Okul ülke tanıtımları, kültürel sunumlarla başlayan program, yağ oran, boy, kilo ölçümü, masa tenisi, voleybol, basketbol, futsal, badminton gibi sportif faaliyetlerle ve sertifika töreniyle devam etti

Sırbistan ekibimiz Mens Sana in Corpore Sano-Young Healthy Students isimli Erasmus ka229 projemiz kapsamında Belgrada vardılar

14 Mart Dünya Pi Günü etkinliği kapsamında okulumuzda öğrencilerimiz pi günü etkinliği yaptılar.

Okulumuz öğrencilerine yönelik olarak 12 Mart İstiklal Marşı'nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma günü programı yapıldı. Etkinlikte şiirler okundu. Mehmet Akif Ersoy'un hayatı ve Istiklal Marşı 'nın kabulu ile ilgili videolar izlendi.

C arct etwinning projesi devam ediyor. Öğrencilerimiz geçen ay phet.colorado.edu simulasyonları ve jeopardylabs oyunları üzerine çalıştılar. Hilmi Bayer in prtak  ve Ebru Apaydın ın kurucu olduğu projede bu ay kahoot ve plickers oyunları üzerine çalışılacaktır.

Şbt

Okulumuz Ingilizce Öğretmeni Emine Gizem Eruçar tarafından öğrencilerimize  Afet Farkındalık Eğitim Programı düzenlendi. Programda afetler ile ilgili genel bilgilendirme yapıldı. Afet öncesi, anı ve sonrasında yapılması gerekenler ile ilgili bilgiler verildi.

Şbt

Sayın velilerimiz, Din Kültürü öğretmenlerimizce organize edilen Kahramanmaraş merkezli depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için okunan 32 Hatmi Kuran'ın duası yapıldı. Dua videosuna aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.  Hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımızın makamı cennet olsun. Yaralılarımıza acil şifalar dileriz. Kuranı Kerim hatimlerine katkısı olan tüm öğrenci, veli ve öğretmenlerimizden  Allah razı olsun. Dualarımız ve tüm kalbimiz depremzedelerimizle...

Ock

Gediz hareketliliğinde son gün spor ve içerme üzerine bayan sporcularla söyleşi, koordinatör toplantısı, parkur, atletizm, yüzme ve Türk hamamı.

Ock

Projemizde 4.gün: Yenigediz Gazetesi ziyareti, dağ yürüyüşü, kayak merkezi ziyareti, veda yemeği, sertifika töreni yapıldı.

Projemizde 3.gün etkinlikleri,

Aizonai Antik Kent, ilk borsa, Olgunlaşma Enstitüsü, seramik yapımı, müze, 3d ile Kütahya tanıtımı, çini boyama, mezunlarımızla spor zorlukları üzerine söyleşi, gülle, cirit, uzun atlama, yüksek atlama denemeleri yapıldı.

Ock

Erasmus hareketliliğimizde ikinci günümüz Uşak Ulubey Kanyonları, cam teras, ters ev ve Pamukkale'de rehberli  yürüyüş ile devam etti.

Ock

Mens Sana in Corpore Sano-Young Healthy Students isimli spor ve sağlıklı yaşam konulu Erasmus+ Gediz hareketliliğimiz başladı.  Bu kapsamda İspanya'dan, İtalya'dan, Bulgaristan'dan ve Kocaeli Kartepe Suadiye Ortaokulu'ndan  öğrenci ve öğretmenler okulumuza ve ilçemize ziyarette bulundular. Erasmus Projemizde ilk gün sunumlar yapıldı. Spor üzerine oyunlar oynandı. Gediz Belediye Başkan Yard. Şule Bilgili ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mahmut Bahadur ile öğle yemeği yenildi. Okçuluk atışları gerçekleştirildi. Eskigediz ziyareti yapıldı. Destekleri için Gediz Kaymakamlığı, Gediz Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'müze teşekkür ederiz.

Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğü

Gediz Kaymakamlığı

Gediz Belediye Başkanlığı

Gediz İlçe Mem

Gediz Atatürk Ortaokulu

Ock

Role Model Students isimli 7 farklı ülkeden 11 öğretmenimizin katıldığı eTwinning projemiz 2. Uluslararası Upues projeden uygulamaya eğitim sempozyumunda sunumunu gerçekleştirdikten sonra tam metin kitabında ortaklarımının da desteği ile yerini aldı. Katkı sunan tüm ortaklarımıza teşekkür ederiz☺️@rolemodelstudents @ebruyikilmazapaydin

Sahne sırası sende

Şarkını seç, yarışmaya katıl

Okulumuz öğrencilerine yönelik ödüllü şarkı yarışması düzenlenecektir.Son başvuru tarihi 20 Ocak 2023 olan yarışmaya , tüm öğrencilerimiz istedikleri müzik türüne ait bir şarkı ve karaoke müziği ile bireysel olarak katılabilir.Başvurular Müzik öğretmeni Derya İNCEKULAK'a yapılacaktır.

T.C. Kütahya Valiliği

Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğü