İkinci dönem birinci ve ikinci yazılı sınav tarihlerimiz belli oldu.Önümüzdeki hafta yapılacak olan sınavlarda tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ock

13 Ocak Perşembe günü Atatürk Ortaokulu Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Servisi tarafindan ergenlik dönemi ile ilgili veli semineri yapılacaktır. Tüm velilerimiz seminerimize davetlidir.

Her iki hareketlilik için son başvuru tarihi 29 Aralık Çarşamba 17.00'dır.

Kas

Okul Rehber Öğretmenimiz Burçin Dağdelen tarafından öğrenci velilerimize yönelik olarak 4 Kasım 2021 tarihinde yapılacak olan  "Okul Başarısında Ailenin Rolü" konulu  seminere tüm velilerimiz davetlidir. Ayrıntılar görselde yer almaktadır.

Son gün 5 Temmuz 2021 Pazartesi saat 12.00'de.

Yerli malı haftası etkinlikleri kapsamında

5. Sınıflar 16 Aralık Pazartesi

6. Sınıflar 17. Aralık  Salı

7. Sınıflar 18. Aralık Çarşamba

8. Sınıflar 19 Aralık Perşembe

Özel Eğitim Sınıfı 20 Aralık Cuma günü  etkinliklerini öğlen aralarında yapacaklardır. Tüm Öğretmen, öğrenci ve velilemize duyurulur.